SON DAKİKA

FETÖ’nün darbe girişimine tepkiler

24 Temmuz 2016, Pazar - 03:44
KIRKLARELİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim ve dua okundu.

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından Hızırbey Camisi’nde cuma namazı öncesi düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Müftüsü İsmail Bayrak, yaptığı konuşmada, hain saldırılarda şehit olan güvenlik güçleri ve hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hiçbir kimsenin bozamayacağını ifade eden Bayrak, Müslüman Türk milletinin dayanışmasını sürdürmesi gerektiğini belirtti.

İnsanların arasına nifak tohumları sokmaya çalışanların başarılı olamayacaklarını dile getiren Bayrak, Türk milletinin dini, vatanı, bayrağı için canlarını feda edebileceklerini kaydetti.

Programa katılan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da cuma namazı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin güçlü ve büyük bir devlet olduğunu bildirdi.

Türk milletinin darbecilere güzel bir ders verdiğini vurgulayan Minsolmaz, Türk milletinin bu tür oyunlara kanmayacağını dile getirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler