SON DAKİKA

FETÖ’nün darbe girişimine tepkiler

30 Temmuz 2016, C.tesi - 18:00
İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün ’’Asker elbisesi giyen teröristler şerefli Tük ordumuzu, vatansever askerlerimizi taklit ederek milletin silahlarını milletine doğrulttu’’ dedi.

Tülün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne’de olduğu gibi tüm Türkiye’de rahat bir nefes aldıklarını belirtti.

15 Temmuz darbe girişimi akşamı yağmur gibi üzerlerine yağan kurşunlara aldırmadan vatandaşların tankların, paletlerinin altına yattığını hatırlatan Tülün, ’’Gökten düşen bombalara aldırmadan meydanlarda olan ve bugün meydanları milletin haline getiren vatandaşlarımızı ve şehitlerimizi asla unutmayacağız’’ dedi.

Tülün, demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Terörist bir gurubun ordunun bir kısmını ele geçirerek darbe girişimine kalkıştığını ifade eden Tülün, ’’Asker elbisesi giyen teröristler şerefli Tük ordumuzu, vatansever askerlerimizi taklit ederek milletin silahlarını milletine doğrulttu. Şimdi hep beraber millet olarak hiçbir ayrıştırmanın içine girmeden bir ve bütün olmalıyız. Bu milli birlik ve beraberlik şuurunu muhafaza etmek için hepimize bazı görevler düşüyor’’ dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ise iki haftadır büyük bir coşkuyla vatandaşların demokrasi nöbeti tutmaya devam ettiğini belirterek, vatanına ve milletine sahip çıkan tüm Edirnelilere teşekkür etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler