SON DAKİKA

Futbol: 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri

17 Temmuz 2018, Salı - 13:40



19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe, Avrupa Şampiyonası Elemeleri 13. Grup'ta ikinci maçlar sonunda elit tura çıkmayı garantilediklerini, son maçı da kazanarak grubu lider bitirmek istediklerini söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen 13. Grup mücadelesinde, 7 Kasım Salı günü Kazakistan'ı 3-0 ve bugün de Galler'i 2-1 yenen milli takımın teknik direktörü İnceefe, maç sonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Grupta 6 puanla lider durumda bulunduklarını ve ilk iki sırayı garantileyerek elit tur etabına yükselmeyi şimdiden başardıklarını anlatan İnceefe, "Elit tur kurasına 1. torbadan girmek istiyoruz. Birinci torbadan girebilmek için puanımızı 9, averajımızı da 6 yapmamız lazım. Bu yüzden bizim için Slovakya ile oynayacağımız son maç da önemli." diye konuştu.

Grubun güçlü takımlarından Galler ile zorlu bir müsabaka oynadıklarını belirten İnceefe, şunları kaydetti:

"En güçlü rakibimizi yendiğimiz için mutluyuz. Slovakya ile yaptıkları maçtaki performansları endişeye sevk etmişti fakat oyuncu arkadaşlarımız sahada istediklerimizi yaptı. Topun bizde kalmasını sağladılar. Kontratak değil, set hücumu oynadık. Biz set hücumda iyiyiz. Rakiplere karşı istediğimiz hareketleri, organizasyonları yapabiliyoruz."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler