SON DAKİKA

Gaziantep'te ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı

16 Mayıs 2019, Perşembe - 10:40
GAZİANTEP (AA) - İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) tarafından Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kıyafet yardımı yapılıyor.

Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı'nda gerçekleştirilen programa katılan aileler, istedikleri kıyafetleri beğenip alırken, çocuklara ise oyuncak hediye edildi.

İYİLİKDER gönüllüsü Elif Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesi aileleri mutlu etmeye çalıştıklarını söyledi.

Yardım öncesi ailelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Aksu, sorunları dinleyerek, çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Aksu, çocukların kendilerini alışverişe gelmiş gibi hissetmelerini sağlamak istediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Kıyafet dağıtımında özellikle çocuklar çok sevinçli oluyor. Onları mutlu etmek için oyunlar oynayarak, hediyeler dağıtıyoruz. Sonrasında sanki aileleriyle alışverişe gelmiş gibi hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. İstedikleri kıyafetleri alıyorlar. Onları böyle görünce biz de çok mutlu oluyoruz. Elimizden geldiğince insanların hayatına dokunmaya çalışacağız."


Yardımlar 31 Mayıs'a kadar sürecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler