SON DAKİKA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya’da

25 Haziran 2017, Pazar - 23:06
MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bazı hastaları evlerinde ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya’da bulunan Tüfenkci, kentteki temasları kapsamında eski AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya’ya evinde ziyarette bulundu.

Tüfenkci, Yücekaya’nın bayramını kutlayarak, "Vahap Ağabeyimiz bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Çok koşturdu, çok hizmet etti. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun." dedi.

Kanser tedavisi gören Yücekaya’ya acil şifalar dileyen Tüfenkci, daha sonra Akpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Acar’la bir araya geldi.

Tüfenkci, bayramlarda ziyaretin önemini vurgulayarak, "Ahmet Ağabeyimiz sağlık sorunlarına rağmen canla başla Akpınar Mahallemize hizmet veriyor. Kendisine bu fedakar çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Bir an önce sağlığına kavuşması en büyük dileğimiz." şeklinde konuştu.

Trafik kazası geçiren ve özel bir hastanede tedavi gören Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u da ziyaret eden Bakan Tüfenkci, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler