SON DAKİKA

Gümüşhane’de üstüne kaya parçası düşen öğrencinin ölümü

14 Haziran 2017, Çarşamba - 04:26
GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane’de, yamaçtan kopan kaya parçasının üstüne düşmesi sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun arkadaşları, gencin ölümünde ihmal olduğu iddiasıyla protesto yürüyüşü düzenledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi önünde toplanan öğrenciler, Cumhuriyet Caddesi boyunca slogan atarak Fatih Parkı’na kadar yürüdü.

Daha sonra, grup adına hazırlanan basın açıklamasını okuyan Gümüşhane Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Karagöz, çok üzücü bir olay yaşandığını söyledi.

Ölen arkadaşına Allah’tan rahmet dileyen Karagöz, "Bu vesile ile bu sorunun çözümüne ışık tutacak olanlara sesimizi duyurmuş olduk. Gerekli merciler olayı bize en iyi şekilde açıklayacaktır. Kimin nerede ne kadar ihmali varsa bu şekilde sesimizi duyurarak, karşı koyarak cezalandıralım. Bu konuda elimizde gelen neyse yapacağımızdan emin olabilirsiniz." diye konuştu.

Grup açıklamanın ardından dağıldı.

Bu arada, Öztürkmenoğlu’nun hayatını kaybettiği olay, bölgede bulunan bir evin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kayıtlarda, yamaçtan kopan bir kaya parçasının öğrenciye çarpması yer alıyor.

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu, okul çıkışı kaldığı yurda giderken Eskibağlarbaşı Mahallesi’nde yamaçtan kopan kaya parçasının üstüne düşmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler