SON DAKİKA

Günay, TADEM’lerin geldiği noktayı Bakan Kaya’ya anlattı

17 Aralık 2017, Pazar - 11:00
AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret etti.

Günay, yazılı açıklamasında, ziyaretinde bakanlık tarafından aralıkta kabul edilen ve desteklenen Toplum ve Aile Destek Merkezlerinin (TADEM) geldiği aşama hakkında Bakan Kaya’ya bilgi verdiğini belirterek, 12 aylık projenin 8 ayda tamamlandığını kaydetti.

Günay, şöyle devam etti:

"Proje çıktılarımızı ve sonuçlarını Bakanımız ile paylaştım. Eskişehir İlçeleri Yenilikçi Atılım Platformu İnovasyon Projelerinin (EİYAP) geldiği aşama ve bundan sonraki süreç hakkında bilgi verdim. Özellikle kadınlarla ilgili modülü değerlendirdik. geçen yıl 17 Haziran’da başlayan ’Hayata Tutunmak’ adlı mevsimlik tarım işçileri projesi hakkında da detaylı bilgi verdim ve yol haritamızı oluşturduk. Bakanımız, üç projeyi de desteklediklerini ve yerinde ziyaret edip bakanlık olarak her katkıyı sağlayacaklarını söyledi ve bu çalışmaların ülke geneline yayılmasının öneminden bahsetti."

Günay, başlangıç tarihinden itibaren aşamalarını takip ettiği EİYAP, TADEM ve Hayata Tutunmak projelerinin geldiği aşamayı AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Selva Çam’a da anlattığını bildirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler