SON DAKİKA

GÜNCELLEME - Kars'ta kaybolan çocuğu arama çalışmaları

15 Mayıs 2019, Çarşamba - 18:30
KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmalarına ara verildi.

İlçeye bağlı Ortakale köyünde pazar günü evlerinin yakınında oynadığı sırada kaybolan Nurcan Sade için başlatılan arama çalışmalarına dün havanın kararması sebebiyle ara verildi.

Havanın aydınlanması ile bu sabah yeniden başlanan arama çalışmalarına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin yanı sıra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli ile Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı "kurbağa adam" ekibi katılıyor.

Köylüler, köy korucuları ve İl Jandarma Komutanlığının hizmetindeki "Atak" isimli iz takip köpeğinin desteğiyle yürütülen arama çalışmaları, çocuğun düşmüş olabileceği tahmin edilen derede yoğunlaştırıldı.

Halen Kazıkkaya köyü yakınlarındaki derede arama çalışması yapan ekipler, minik Nurcan'a ait bir izi bulmak için dere ve çevresini aradı.


- Kazıkkale-Çayarası köyü arası arandı

Helikopter desteğiyle arama yapılan dördüncü gün ekipler, Kazıkkale-Çayarası köyü arasında yoğun çalışma gerçekleştirdi.


Çalışmalarda minik Sade'ye ait herhangi bir ize rastlanmadı.

Havanın kararması nedeniyle dördüncü günde yapılan arama çalışmalarına ara verildi. Çalışmalara yarın devam edilecek.

- Olay

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Ortakale köyünde evlerinin yanında oyun oynarken 12 Mayıs'ta kaybolan minik Nurcan Sade için arama çalışmaları başlatılmıştı. Çalışmalar sonucu dün dere kenarında çocuğa ait etek bulunmuştu.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler