SON DAKİKA

Gürcistan’da Ramazan Bayramı

27 Haziran 2017, Salı - 13:11
TİFLİS (AA) - Ramazan Bayramı dolayısıyla Türkiye’nin Tiflis Büyükelçiliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Türkiye’nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü’nün ev sahipliğinde yapılan programa, büyükelçilik çalışanları ve aileleri, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Tiflis Ofisi yetkilileri, Yunus Emre Enstitüsü (YEE) Tiflis yetkilileri, Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yetkilileri, Türk iş adamları ve aileleri katıldı.

Büyükelçilik bahçesindeki programın başlangıcında konuşan Gümrükçü, vatandaşlarla bir kez daha Tiflis’te Ramazan Bayramı kutlamalarında bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Güzel bir ramazan ayı geçtiğini kaydeden Gümrükçü, iftar programları ve diğer yardım faaliyetlerinin düzenlenmesinde emeği geçen Türk iş adamlarına teşekkürlerini ileterek herkesin bayramını kutladı.

Gümrükçü, "Gürcistan’da olmak da ayrı güzel. Gerçekten dost ve kardeş bir ülkedeyiz. Güzel bir ortamımız var burada. Bu sene biliyorsunuz ilişkilerimizin 25. yılını kutluyoruz. Bu da bu seneki faaliyetlerimiz ve etkinliklerimize ayrı bir anlam katıyor." ifadelerini kullandı.

Büyükelçi Gümrükçü’nün konuşmasının ardından vatandaşlar bayramlaştı. Program sonunda ise davetlilere Türk tatlıları ikram edildi.

Öte yandan MÜSİAD Tiflis ofisinde de MÜSİAD Tiflis Başkan Yardımcısı Elçin Mamedov, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Arslan, MÜSİAD Tiflis Genel Sekreteri Vasib OSMAN ve diğer üyelerin katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi.









Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler