SON DAKİKA

Gürcistan’da Ramazan Bayramı mesajları

25 Haziran 2017, Pazar - 20:16
TİFLİS (AA) - Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, ülkedeki Müslümanların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Gürcistan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Margvelaşvili’nin Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülkesindeki Müslümanların bayramını kutlayarak, "Sizin sevinciniz bizim sevincimizdir. Size ve ailelerinize mutluluk, refah ve manevi huzur diliyorum." ifadesini kullandı.

Müslüman vatandaşların ülke toplumunun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Margvelaşvili, açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Müslüman toplumu her gün gösterdiği çabayla, ülkesine gösterdiği bağlılıkla ülkenin inşa edilmesine çok büyük bir katkı sağlamaktadır."

Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili de ülkedeki Müslüman vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kvirikaşvili, "Bizim bir vatanımız ve yüzlerce yıllık ortak geçmişimiz var. Bizi birleştiren, büyük dostluk ve ülkemizin zenginliğidir." ifadelerini kullanarak, tüm Müslümanlara barış ve huzur diledi.

Gürcistan Parlamentosu Başkanı İrakli Kobakhidze de yayımladığı mesajda, Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutladı ve "Bugünü tüm Gürcistan sizinle birlikte kutluyor." değerlendirmesine yer verdi.

Kobakhidze, asırlar boyunca Müslüman kardeşleriyle daha güçlü Gürcistan’ı birlikte inşa etmek için bir arada yaşadıklarını, bir arada çalıştıklarını, sevinç ve üzüntülerini her zaman birlikte ortak bir şekilde paylaştıklarını belirtti.





Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler