SON DAKİKA

Hatayspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları

09 Mayıs 2019, Perşembe - 15:40
HATAY (AA) - Hatayspor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında 12 Mayıs Pazar günü sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Borda-beyazlı ekip, Antakya Atatürk Stadı'nda teknik direktör İlhan Palut yönetiminde antrenman yaptı.

İlhan Palut, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son iki maçlarını 6 puanla bitirmek istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kalan son iki maçımızı da en iyi şekilde mücadele ederek, en iyi futbolumuzu ortaya koyarak, bugüne kadar getirdiğimiz oyun yapısını tekrarlayarak geçirmek istiyoruz. İstiyoruz ki son iki maçı 6 puanla geçelim. Biz puanları topladıktan sonra Gençlerbirliği ve Denizlispor maçlarının sonuçları ortaya ligin sonucunu koyacaktır. Umudumuz var. Tabii ki kolay değil ama Gençlerbirliği'nin iki mağlubiyeti ya da Denizlispor'un sürpriz puan kaybı belki ilk iki sıradaki şansımızı devam ettirecektir. Olmazsa her zaman söylüyorum. Bu maçlarda üst düzey performans koyarak son maçtan hemen üç gün sonra oynanacak play-off müsabakasına hazır ve formda bir takım olarak kazanma serisiyle girmek istiyoruz."

İlk iki umutlarının devam ettiğini aktaran Palut, "Ama play-off'a kalırsak farklı düşünme zamanı olacak bizim için. Hangi takım çıkarsa çıksın biz sonuna kadar Süper Lig hedefimizi kovalayacağız." diye konuştu.

Palut, takımda Tom'un haricinde sakatlığı bulunan oyuncularının bulunmadığını ve bu hafta tam kadro sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Mesut Çaytemel ise Giresunspor maçını kazanarak, rakiplerinin mağlup olmasını bekleyeceklerini söyledi.

Takım olarak kazanmaktan başka şanslarının olmadığını aktaran Çaytemel, "Biz Hatayspor olarak her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bugün play-off'a da kalmış olsak her maçı kazanmak için çıkacağız." şeklinde konuştu.





Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler