SON DAKİKA

İğneada Limanı yenilenecek

18 Temmuz 2018, Çarşamba - 00:50
KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Karadeni̇z'e sahi̇li̇ bulunan Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki limanın yenileneceğini bildirdi.

Minsolmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İğneada Limanı'nda geçtiğimizde günlerde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkileri ile incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Limanda gümrük noktasıyla polis noktası oluşturulacağını belirten Minsolmaz, bu tür yatırımların kent için çok önemli olduğunu vurguladı.

İğneada Limanı'nın şu anki görünümünün kötü olduğunu ifade eden Minsolmaz, "Şu anki fiziki şartları gerçekten hiçbirimizin hoşuna gitmiyor. Orada bir çalışma yapılması gerekiyordu ve bu çalışmalarda inşallah en kısa sürede başlayacak. Balıkçı barınağımızdaki sıkıntılar ve eksiklikler bizlere hep iletiliyordu. Bu çalışma ile limanımız yenilenecek ve sorunlarda giderilmiş olacak.'' diye konuştu.

Limanın baştan aşağıya yenileceğine dikkat çeken Minsolmaz, yenilenen limanın görenlere keyif vereceğine dikkat çekti.

Çalışmaların en kısa sürede başlaması için gayret gösterdiklerini anlatan Minsolmaz, "İğneada'nın yollarını geçmiş yollarda genişleterek yenilemiştik. Yenilenecek olan limanımız ile İğneada'yı bir cazibe merkezi haline getirmeyi istiyoruz. İğneada'ya ciddi bir yatırım yapmaya hazırlanıyoruz. Gümrük noktasıyla deniz trafiğe gelişecek. Bu İğneada'ya ciddi anlamda katma değer katacak."

Minsolmaz, bu hizmetlerin yürütülmesinde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler