SON DAKİKA

İLESAM’dan “4. Ulusal Slogan ve Logo Yarışması“

17 Haziran 2018, Pazar - 22:55
ANKARA (AA) - Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) tarafından "Esere saygılı, korsana karşıyız" temasıyla ortaokul ve lise öğrencileri için "4. Ulusal Slogan ve Logo Yarışması" düzenlenecek.

İLESAM'dan yapılan yazılı açıklamada, "Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" temalı yarışmanın, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenleneceği bildirildi.

Sosyal sorumluluk projesinin Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında yürütülen "korsanla mücadele" çalışmalarına yönelik öğrenciler ve tüm vatandaşları bilinçlendirme amacını taşıdığı belirtilen açıklamada, çalışmaların birinci ayağının bilgilendirme seminerlerinden ikinci ayağının da logo yarışmasından oluştuğu aktarıldı.

Açıklamaya göre, proje kapsamında Türkiye'deki tüm ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenecek "Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" temalı 4.Ulusal Slogan ve Logo Yarışması'na son katılım tarihi 30 Nisan 2018 olarak belirlendi.

Yarışmaya yönelik tüm bilgilere "www.korsanakarsiyiz.com" adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler