SON DAKİKA

ILO 10. Avrupa Bölge Toplantısı İstanbul’da yapılacak

23 Mayıs 2018, Çarşamba - 11:05
ANKARA (AA) - Uluslararası Çalışma Örgütünün (ILO) 10. Avrupa Bölge Toplantısı, 2-5 Ekim arasında İstanbul’da düzenlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruda, Avrupa Bölge Toplantısının ILO tarafından dört yılda bir gerçekleştirildiği belirtilerek, organizasyonun Avrupa ve Orta Asya ülkelerinden hükümet, işveren ve çalışan temsilcilerini bir araya getirdiği ifade edildi.

Duyuruda, 10. Avrupa Bölge Toplantısının 2-5 Ekim arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde İstanbul’da yapılacağı bildirilerek, şunlar kaydedildi:

"Toplantıda, ILO Genel Direktörünce sunulan raporun tematik başlığı çerçevesinde, yaşanacak değişimlerin ve fırsatların bölgedeki çalışma yaşamında yaratacağı etkilere odaklanılacak. Toplantıda aynı zamanda ekonomik ve sosyal kalkınmaya ilişkin temel politikalar ve 2013’te Norveç’te düzenlenen ILO 9. Avrupa Bölge Toplantısından bu yana geçen dört yılda elde edilen başarılar ve tecrübeler tartışılacak. Ele alınacak konularda uluslararası çalışma standartları, sosyal diyalog, toplumsal cinsiyet eşitliği ve ayrımcılık yapılmaması gibi temalar tartışma başlıklarının merkezinde yer alacak."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler