SON DAKİKA

İstanbul’daki sağanak

26 Eylül 2017, Salı - 00:40
İSTANBUL (AA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ’’Dün fırtına sırasında Beyoğlu’nda 200 evde sıkıntı yaşandı. 100’e yakın ağaç devrildi ve bazı evleri su bastı.’’ dedi.

Demircan, İstanbul’da etkili olan sağanak ve şiddetli fırtına sonucunda Beyoğlu’nda zarar gören mahallelerde incelemelerde bulundu.

Demircan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dün İstanbul’da büyük bir fırtına yaşandığını söyledi.

Fırtınadan Beyoğlu’nun da etkilendiği ifade eden Demircan, şunları kaydetti:

’’Dün fırtına sırasında Beyoğlu’nda 200 evde sıkıntı yaşandı. 100’e yakın ağaç devrildi ve bazı evleri su bastı. Belediyemizin ve kaymakamlığımızın ekipleri dün akşamdan itibaren bütün şikayetleri değerlendirip vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor. Sağ olsun Başbakanlığımız da genelgesini yayınlamış. Belediyeler, kaymakamlıklar üzerinden hasar oluşan evlerde mali durumu yetersiz olan vatandaşlarımıza bin ila bin 500 lira yardım yapılacak. Biz de Beyoğlu Belediyesi olarak vatandaşımızın yanındayız. Şu an sahada 24 saat geçmeden her şey normale döndü diyebiliriz. Bir afet yaşadık ama çabuk atlattık. Herkese geçmiş olsun.’’

Öte yandan belediye ekipleri mahalle ve sokaklarda temizlik çalışmalarına devam ederken, zarar gören evlerde hasar tespit çalışmaları yapılıyor.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler