SON DAKİKA

İstanbul’daki terör saldırısına tepkiler

16 Ocak 2017, Pazartesi - 18:20
BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor’un basın sözcüsü Bilgen Süngü, İstanbul’daki terör saldırısını kınayarak, Sivasspor maçının tüm hasılatını polis teşkilatına bağışlayacaklarını söyledi.

Süngü, Bandırmaspor Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sporun evrensel olduğuna vurgulayan Süngü, şunları kaydetti:

"Spor tüm dünya insanlarını bir araya getiriyor. İstanbul’da bir futbol müsabakasının ardından güvenlik güçlerine yapılan terör saldırısını kınıyorum. Önümüzde Sivasspor maçı var, takım ona hazırlanıyor. Mevzu vatansa biz birlikteyiz sloganıyla Sivasspor maçına çıkacağız. Sivasspor maç biletleri 10 lira, maçın tüm hasılatını polis teşkilatına bağışlayacağız. Ayrıca Malatya’da taraftarlarımıza yapılan taşlı saldırıyı kınıyoruz. Malatyaspor yönetim ve başkanına da ilgileri için teşekkür ediyoruz."

Teknik direktör Feyyaz Uçar da Sivasspor karşısında 3 puan hedeflediklerini belirtti. Seyirci ve saha avantajlarını kullanacaklarını ifade eden Uçar, şöyle konuştu:

"Öncelikle terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu terör belasından el ele vererek kurtulacağız. Önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Genel olarak yapmaya çalıştıklarımız ortada. Mücadele etmeye çalışıyoruz. Pozisyon yakalamaya çalışıyoruz. Aynı şekilde devam edeceğiz. Zor bir maç olacak. Ancak içinde bulunduğumuz durum itibarıyla rakibin kim olduğuna, nasıl olduğuna bakacak halimiz yok. Bizim puana ihtiyacımız var. Bu maça galibiyet için çıkacağız."

Toplantıya, Bandırma Emniyet Teşkilatını temsilen Çevik Kuvvet Grup Amiri Kartal Kaleli de katıldı.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler