SON DAKİKA

İstanbul’daki terör saldırısına tepkiler

17 Ocak 2017, Salı - 03:15
İZMİR (AA) - İzmir’deki taraftar grupları, İstanbul’daki terör saldırısına protesto için yürüyüş düzenledi.

Konak metro istasyonu önünde, Göztepe, Karşıyaka, Altay, Altınordu, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Anadolu takımlarının taraftar grupları bir araya geldi.

Ellerinde Türk bayrağı, takım atkıları, meşale ve dövizler bulunan taraftarlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Teröre karşı omuz omuza", "Ne mutlu Türk’üm diyene" sloganları atarak İzmir Valiliğine kadar yürüdü. Taraftarlar, burada nöbet tutan çevik kuvvet polislerine başsağlığı dileyerek, çiçek verdi ve tatlı ikramında bulundu. Nöbetteki polislerle fotoğraf çektiren grup, terör aleyhine slogan attı.



Taraftarlardan Orhan Çetin, tüm farklılıkları bir tarafa bırakıp, polis ve askerin yanında olduklarını göstermek için bir araya geldiklerini aktararak, ülke söz konusu olunca sporun ikinci planda kaldığını söyledi.

Canan Temel, teröre karşı tüm ülkenin bir arada olduğunu anlatarak, "Burada sadece Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe olarak değil, tüm Türkiye’nin omuz omuza bir olduğumuzu göstermek için buradayız. Teröre karşı her zaman omuz omuza beraberiz." dedi.

Mesut Aslanhan da tribünde taraftarların birbirine karşı slogan atsalar da ülke meselesi için her zaman kol kola olduklarının altını çizerek, "Bizi topla, tüfekle, bombalarla ayırmak istiyorlar ama bilmiyorlar ki biz bu ülke için canımızı bir değil bin defa veririz." sözlerine yer verdi.

Grup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dağıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler