SON DAKİKA

İstanbul’daki terör saldırısına tepkiler

26 Şubat 2017, Pazar - 21:25
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İstanbul Ortaköy’de yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Başkan Çalışkan mesajında, 2017 yılının henüz ilk saatlerinde İstanbul’un Ortaköy semtinde, bir eğlence merkezinde meydana gelen terör saldırısının tüm ülkede büyük bir üzüntüye neden olduğunu belirtti.

Çalışkan, mesajında şunları kaydetti:

"Bu hain saldırılar karşısında millet olarak vakur duruşumuzu bozmadan, birbirimize daha da kenetlenmek suretiyle bu kirli oyunların başarıya ulaşmasına müsaade etmeyeceğiz.. Terörle mücadelesini ülkemizde ve sınır ötesinde büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletimizin güvenliğini ve huzurunu sağlamak konusunda da son derece kararlıdır. İstanbul’daki hain saldırı ile anlıyoruz ki; terör ayrım yapmaksızın öldürmeyi, kan akıtmayı, can acıtmayı hedeflemektedir. Bu menfur hadisede hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler