SON DAKİKA

İTO Başkanı Çağlar’ın vefatı

19 Ağustos 2018, Pazar - 01:55
ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Hisarcıklıoğlu, mesajında, Çağlar'ın vefatından çok derin üzüntü duyduğunu belirtti. "Camiamız çok önemli bir değerini yitirmiştir. Acımız büyük. İbrahim Çağlar kardeşimin, oda ve borsa camiasına hizmetleri ve bir iş adamı olarak ekonomiye katkıları hiçbir zaman unutulmayacak." ifadesini kullanan Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcım ve İTO Başkanımız, değerli kardeşim İbrahim Çağlar'ın vefatını derin üzüntü ile öğrendim. Ülkemiz iş dünyası çok sevilen, çok kıymetli üretken bir evladını çok genç yaşta kaybetmiştir. Ekonomimizin ve ticari hayatın gelişimine büyük katkıları ve emeği olmuş değerli dostum İbrahim Çağlar'ın genç yaşta aramızdan ayrılması hepimiz için büyük kayıptır. Oda ve borsa camiasına verdiği hizmetlerin yanı sıra bir iş adamı olarak üretime ve istihdama katkılarıyla her zaman saygıyla anılacak bir isim oldu. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm iş dünyamızın başı sağ olsun."


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler