SON DAKİKA

İzmir’deki silahlı kavga davası

19 Şubat 2018, Pazartesi - 00:40
İZMİR (AA) - İzmir’in Çiğli ilçesinde aile içi anlaşmazlık nedeniyle ateşe verdiği cipteki yangını söndürmeye çalışan damadını öldürdüğü, kızını da yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, maktül Murat Osmanoğlu’nun çocukları, taraf avukatları ile tutuklu sanık A.A. hazır bulundu. Olayda yaralanan Özlem Osmanoğlu ise duruşmaya katılmadı.

İlk duruşmada da savunma yapmayan tutuklu sanık A.A, mahkeme başkanına "ifade verecek durumda olmadığını" yazılı beyanından sonra söz alarak "Bu bir aile meselesidir, avukat da istemiyorum." dedi.

Maktül Murat Osmanoğlu’nun kızı Elçin Osmanoğlu, olay günü babaannesinde olduğunu, hadiseyi ağabeyinden öğrendiğini belirterek şikayetçi olduğunu beyan etti.

Osmanoğlu’nun avukatı Hakan Dimdik ise sanığın savunma yapmamak için duruşmayı uzatmak istediğini ileri sürerek, bir sonraki celsenin son olmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

- Olay

Çiğli ilçesinde A.A’nın 8 Şubat’ta Sasalı Mahallesi’nde ateşe verdiği 35 KOZ 05 plakalı ciplerini söndürmeye gelen müteahhit damadı Murat (54) ile kızı Özlem Osmanoğlu’nu pompalı tüfekle vurarak kaçtığı öne sürülmüş, Murat Osmanoğlu, olay yerinde yaşamını yitirmiş, eşi ağır yaralanmıştı. A.A. Dikili ilçesinde yakalanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler