SON DAKİKA

Karadeniz Tiyatrosu komedi oyunu sahneleyecek

23 Eylül 2018, Pazar - 00:10
ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), sezonun yeni oyunu "Entrikalı Dolap Komedyası"nı sahneleyecek.

Eski kilise binasında 1964 yılından bu yana oyun sahnelenen tiyatro, "Misafir" adlı oyunun yanı sıra yeni bir oyunu daha sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı, Bülent Öztürk'ün yönettiği "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyun, 16 Ocak Salı gününden itibaren seyircilerle buluşacak.

Oyunda, annesinin öldüğünü zannederek emekli maaşını sahtekarlıkla almaya çalışan kadın ve ayrıldığı eşi ile eve giren hırsızların başından geçen komik olaylar anlatılıyor.

Nilsu Namlı, Gamze Saylan Gündüz, Yeşim Usta, Mürüvvet Aydın, Bülent Öztürk, Rifat Çol, Ercan ve Ömer Temiz, Ethem ve Cemil Gündüz, Bülent Reisoğlu, Murat Çavuş, Cemal Arslan, Hüseyin Aydın ile Yeliz Varol'un rol aldığı oyunun ışık tasarımı, Zafer Bozdağ, dekoru Murat Çavuş ve Cemal Arslan'a ait.

Sahne amirliğini Rifat Çol'un yaptığı oyunun ses ve efektini Murat Türkmen, ışık kumandasını da İmdat Akyıldız üstleniyor.

"Entrikalı Dolap Komedyası", sezon boyunca OBBKT sahnesinde salı ve cuma günleri saat 20.00'de sanatseverlerle buluşacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler