SON DAKİKA

Karaman’da yaz spor okulları

05 Temmuz 2017, Çarşamba - 14:24
KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 21 farklı branşta açılan yaz spor okulları faaliyetlerine devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün imkanları gençler için seferber ettiklerini söyledi.

05 – 18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin yararlanabileceği eğitimlerde il ve ilçe müdürlükleri bünyesinde görev yapan yaklaşık 38 antrenörün görev yaptığını ifade eden Kısacık, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ve Yaz ve Kış Spor Okullarında hem geleceğin sporcularını yetiştirme imkanı buluyor hem de çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmuş oluyoruz. Alanında uzman antrenörler eşliğinde çalışmalarına devam eden çocuk ve gençlerimiz katılmış oldukları branşlarda temel eğitimi alarak yine antrenörlerimiz eşliğinde yetenekli oldukları branşlara yönlendirilerek en iyi şekilde eğitim almaları sağlanıyor. İnşallah buralarda yetişen çocuklarımız Türk sporuna en iyi şekilde hizmet ederek uluslararası müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir."




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler