SON DAKİKA

Karayollarında durum

18 Haziran 2018, Pazartesi - 06:20
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit Doğu kavşakları 0-19. kilometrelerinde üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit Doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları 17-20. kilometrelerinde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer istikametten (Ankara-İstanbul) iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

TAG Otoyolu'nun Düziçi-Osmaniye kavşakları 9-12. kilometrelerindeki üst yapı çalışması nedeniyle Gaziantep-Adana yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Adana-Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Trabzon-Rize yolunun 25. kilometresinde bulunan Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönünde bulunan kuzey tüpünde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Ankara-Kırıkkale yolunun 18-22. kilometrelerinde üst yapı toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten (Kırıkkale-Ankara) iki yönlü sağlanacak.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler