SON DAKİKA

Karayollarında durum

17 Temmuz 2018, Salı - 17:55
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağında da araç geçişine izin verilmiyor.

İzmir Çevre Yolunun Bornova-Çanakkale istikameti 12-13. kilometrelerinde yaya üst geçit yapım çalışmaları nedeniyle 12 Kasım 00.00-05.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılarak, ulaşım aynı kavşaktaki servis alanından sağlanacak.

Göynük-Nallıhan yolunun 0-19. kilometrelerinde yol yapım ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak, ulaşım Nallıhan-Mudurnu yolu üzerinden gerçekleştirilecek.

Isparta-Eğirdir Ayrımı-Barla yolunun 3. kilometresinde bulunan Harmanören Taş Ocağı mevkisinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım Barla-Eğirdir yolu üzerinden sağlanıyor.

Hassa-Kırıkhan yolunun 18-22 ile 25-30. kilometrelerinde üstyapı ve bitümlü sıcak karışım (BSK) çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler