SON DAKİKA

Karayollarında durum

21 Eylül 2018, Cuma - 16:10
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları yönünde 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşıma, soldaki 2 şeritten kontrollü izin veriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle otoyolun Balıkesir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, karşı şeritten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü 1 ve 2, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 5-6. kilometrelerindeki Çukurhisar üst geçit köprüsünün yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Araçlar servis yollarına yönlendiriliyor.

Iğdır-Aralık-Dilucu Sınır Kapısı yolunun 73-78. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.






Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler