SON DAKİKA

Karayollarında durum

08 Ekim 2018, Pazartesi - 01:10
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bazı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle güney yol sağ iki şerit kapatılacak, trafik akışı sol şeritten gerçekleştirilecek. Çalışmalar tamamlanınca sol şeritler kapatılarak trafik akışına sağ şeritlerden izin verilecek. Bugün saat 22.00'da başlayacak çalışmalar yarın 12.00'da bitirilecek.

Mahmutbey Batı Kavşağı'nda (Mahmutbey gişeler çıkışı) TEİAŞ tarafından yapılacak çalışamlar nedeniyle bugün ve yarın 00.00-06:00 arasında ve 29 Ocak'ta da 00.00-05.00 saatleri arasında 10 dakikalık aralıklarla trafik akışı çift yönlü kapatılacak.

Amasya-Turhal devlet yolunun 67-73. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı (Amasya-Turhal yönü) taşıt trafiğine kapatılmış olup, ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ilgaz-Tosya-Kargı yolunun 25-27. kilometreleri arasındaki (Tosya ilçe geçişi) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler