SON DAKİKA

Kayseri ve Sivas’ta kültür sanat

22 Ağustos 2018, Çarşamba - 06:45
KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda, şefliğini Adnan Üstünel'in yaptığı Türk Halk Müziği konseri yarın saat 19.30'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Mustafa Özer'in yönettiği "Karanlıkta Komedi" adlı tiyatro oyunu ise ERÜ Düşler Sahnesi Sanat Topluluğunca Sabancı Kültür Sitesi'nde sahnelenecek. Oyun, 20 Aralık Çarşamba günü saat 19.00'da izleyiciyle buluşacak.

- Sivas

Sivas Devlet Tiyatrosu, "Leyla ile Mecnun" adlı oyunu sahneleyecek.

Merih Atak’ın kaleme aldığı "Leyla ile Mecnun” adlı oyun, Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak.

Asırlık bir aşk hikayesini seyirciye yansıtacak oyunda Serkan Yanar, Neyra Kayaböcü, Onur Kayabaşı, Ufuk Bostancı, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Göksu Girişken, Ayça Aksu, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü, Nihal Kuruçay, Başak Salarvan, Zuhal Toptaş, Meryem Özdemir ve Ezgi Koç rol alıyor.

Seyredenleri müzik, dans ve ışık düzeniyle hikayenin içine çekecek eserin müzikleri Kemal Gününç ve Sibel Algan imzasını taşıyor. Oyunun dans düzeni Mürüvvet Küçükçoban’a, ışık düzeni ise Şükrü Kırımoğlu’na ait.

Oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 16 Aralık Cumartesi saat 14.00 ve 19.30'da sahnelenecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler