SON DAKİKA

Kayseri’de okul müdürleri toplantısı yapıldı

14 Temmuz 2018, C.tesi - 13:20
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, il genelinde görev yapan okul müdürleriyle bir araya geldi.

Elmalı, Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Fuar Alanında gerçekleştirilen toplantıda, okul çevresinde bulunan internet kafelerin eğitim saatlerinde kontrol altında tutması gerektiğini söyledi.

Okul müdürlerinin yılda en az iki kez velilere mektup yazarak öğrenciler hakkında aileleri bilgilendirilmesi gerektiğini de belirterek, şunları kaydetti:

"Öğretmenler ve diğer okul görevlileri kesinlikle okul içinde, bahçesinde ve okul bahçesi bitişiğinde sigara içmeyecekler. Aynı şekilde servis şoförleri ve rehberlik hizmeti veren personelde kesinlikle araç içerisinde ve öğrencilerin yanında sigara içmeyecekler. Eğitim ve öğretimin devam ettiği saatlerde anne, baba ve kardeş hariç hiç kimse ile öğrencilerin irtibatına müsaade edilmeyecektir. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında okul müdürlerimiz okullarında gerekli tedbiri alacaklar, şüpheli durumda emniyet ve okul polisi ile irtibata geçilerek gerekli önlemler alınacaktır."

Kayseri'de ikili eğitim yapılan 97 okul bulunduğunu aktaran Elmalı, tekli eğitime geçiş noktasında çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler