SON DAKİKA

Kayseri̇’den Van’a gönül köprüsü

21 Temmuz 2018, C.tesi - 22:10
VAN (AA) - MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş başkanlığındaki Kayseri Kültür Gönüllüleri heyeti, Van'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ı ziyaret eden heyet, görevinin hayırlı olmasını ve başarılar diledi.

Yalçın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Van'a ve Vanlılara yapacağı hizmetlerin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek, kentin hak ettiği hizmetlere ulaşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Ardından Diyanet Vakfı Van Şubesine geçen heyet, burada İl Müftüsü Nimetullah Arvas ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Arvas da daha önce Kırşehir'de de görev yaptığını bildirerek, Kayseri'ye de yabancı olmadığını ve kadirşinas bir halkı olduğunu dile getirdi.

MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş da bu tür ziyaretlerin halkı daha yakından tanıma fırsatı sunduğunu ve kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Son olarak Sivil Toplum İnisiyatifinin bulunduğu Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden heyeti, Dernek Başkanı Mahmut Bilici, Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın, Kayseri Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş ve diğer STK yöneticiler tarafından karşılandı.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler