SON DAKİKA

Kırıkkale Valisi Kolat:

30 Mart 2016, Çarşamba - 09:48
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, "Dün Çanakkale’de, bugün ülkemizin belirli bölgesinde aynı kahramanlık ve insanlık örneklerini görmekteyiz." dedi.

Kolat, İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür etti.

Çanakkale’nin büyük bir kahramanlık örneği ve askerliğin her türlü stratejisinin uygulandığı bir yer olduğuna işaret eden Kolat, şöyle konuştu:

"Çanakkale insanlık dersinin verildiği yerdir. Her şeyden önce de bizim geleceğimiz olmuştur. Kahramanlıklarımızın, insanlığımızın, varlığımızın, birliğimizin ve beraberliğimiz sembolü hep Çanakkale olmuştur. Türk milleti, askeri, polisi ve bütün güvenlik birileriyle bu bayrağı, vatanı, milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için her türlü fedakarlığı her zaman yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Dün Çanakkale’de, bugün ülkemizin belirli bölgesinde aynı kahramanlık ve insanlık örneklerini görmekteyiz. Çanakkale’de ve şu anda şehit olan askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İnşallah bu şer odaklarının sonu gelmeye yakındır ve başarılı bir şekilde operasyonlarımız devam etmektedir."

Anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli tiyatro, oyun ve semazen gösterisinin yapıldığı sırada bazı katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadı. Programda, Kırıkkale Ustalar Topluluğunca konser verildi.

Programa, Vali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, askeri ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler