SON DAKİKA

Kırıkkale’de bin 500 fidan toprakla buluşturuldu

13 Aralık 2015, Pazar - 09:38
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’de ağaçlandırma çalışmaları kapsamında bin 500 fidan dikildi.

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) Kırıkkale İl Danışmanlığı ile Çullu Köyü Birlik ve Beraberlik Derneği, Çullu köyü eski mezarlık çevresine fidan dikimi yaptı.

Fidan dikimi sonrasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan ÇEKUD Kırıkkale İl Danışmanı Atila Dulkadir, kentte ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Doğa ile insan arasında bozulan dengenin yeniden tesisi amacıyla, toplumda çevre ve ahlak bilincini arttırarak, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre oluşmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Dulkadir, şunları kaydetti:

"Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen fidanlar alınarak vatandaşların da desteğiyle mezarlık çevresinde fidan dikimi yaptık. Köy okulu çevresindeki geçen yıl dikimi yapılan fidanların da temizlik ve bakımları yapılarak kuruyan fidanların yerine yeni fidan dikimi yapıldı. Fidan dikiminde bizlere destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşları ile gönüllülere teşekkür ederim. Daha yeşil bir çevrenin oluşturulması için önümüzdeki aylarda da ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceğiz."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler