SON DAKİKA

Kırıkkale’de okul müdürleri iftarda buluştu

24 Haziran 2017, C.tesi - 12:07
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’de Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen iftarda okul ve kurum müdürleri bir araya geldi.

Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen iftarda konuşan Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Akgül, iftar sayesinde meslektaşlarıyla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının daha da pekişmesine vesile olduğunu belirten Akgül, "Eğitim camiasının yöneticileri ve öğretmenleri olarak bu akşam iftar sofrasında bir araya geldik. Kentte eğitime yön veren tüm arkadaşlarımıza davetimize icabet etmelerinden dolayı teşekkür ederim. Bu rahmet ve bereket ayında bir arada olmak, dostluklarımızı pekiştirmek, sevinçlerimizi ve sorunlarımızı paylaşmak her birimiz için büyük önem taşımaktadır. İnşallah bundan sonraki zamanlarda da birbirimizden destek alarak eğitimde daha güzel adımlar atmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

İftara, Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Bahadır Dülger, Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç ile diğer okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler