SON DAKİKA

Kırşehir-Ankara karayolundaki çalışmalar

25 Ağustos 2017, Cuma - 01:40
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Gölbaşı-Kulu-Kaman yol ayrımı ile Bala-Kaman-Kırşehir devlet yolu bitümlü sıcak kaplama yapım işlerinin ağustos ayında ihalesinin yapılacağını bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, kenti Ankara’ya bağlayan karayolunda Gölbaşı-Kulu-Kaman yol ayrımı ile Bala-Kaman-Kırşehir karayollarının bitümlü sıcak kaplama ihalesinin Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından 22 Ağustos’ta gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yapılacak çalışmayla söz konusu karayolunun can ve mal güvenliği açısından daha ideal hale geleceğine işaret eden Arslan, şu bilgileri verdi:

"Uzunluğu 45,18 kilometre olan proje, 2x2 şerit sathi kaplamalı bölünmüş yol standardında olacak. Mevcut 2x2 şerit sathi kaplamalı yolumuz trafik, can ve mal güvenliğinin temin edilmesi ve bakım onarım maliyetinin en aza indirilmesi için bitümlü sıcak karışım kaplamalı olarak yapılarak, üst yapı iyileştirilecek. Proje bünyesinde Karakeçili bölgesine kavşağına 1 alt geçit köprülü kavşak ve Bahşili bölgesine 1 üst geçit köprülü kavşak yapılacak."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler