SON DAKİKA

KTO’dan kamu destekleri ofisi

26 Eylül 2017, Salı - 10:00
Kayseri Ticaret Odası’nın (KTO), üyelerine yönelik yeni hizmeti Kamu Destekleri Ofisi çalışmalarına başladı.

KTO’dan yapılan açıklamaya göre, KTO Kamu Destekleri Ofisi ilk çalışma gününde oda üyelerinden büyük ilgi gördü. Onlarca üye, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelerek bilgi edinme fırsatı buldu.

Her perşembe 09.00-12.00 saatleri arasında hizmet verecek olan ofiste KOSGEB, İŞKUR, Ticaret İl Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Erciyes Teknopark ve KTO Dış Ticaret Birimi uzmanları yer aldı.

Ofisi ziyaret eden üyeler, yatırıma yönelik kredi imkanları ve devletin sağladığı teşvik uygulamaları başta olmak üzere birçok konuda uzmanlardan bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada, KTO yönetimi olarak, 4 yılı aşkın süredir üye odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Ofisin de bu anlayış ile üyelere sundukları önemli bir hizmet olduğunu belirten Hiçyılmaz, üyelerin Kamu Destekleri Ofisi’ne gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini kaydetti.

Ofisin üyelere büyük katkılar sağlayacağını düşündüğü aktaran Hiçyılmaz, oda üyelerini bu önemli hizmetten faydalanmaya davet etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler