SON DAKİKA

Kurban Bayramı’nda yardım kampanyası

20 Mart 2018, Salı - 07:00
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliğince kentte yaşayan ihtiyaç sahipleri için Kurban Bayramı süresince yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde yaşayan ihtiyaç sahipleri, fakir göçmenler ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırılmak üzere Kurban Bayramı süresince kampanya başlatıldığı belirtildi.

Kırşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarının yardımları toplayacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Huzur içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nda yapacağınız gönüllü yardımların, milletimizin şefkatine sığınan göçmenler, yardıma muhtaç aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Kırşehir Valiliğimizce yetkilendirilen görevliler tarafından kurban eti toplanacaktır.

Yardım yapmak isteyen hemşehrilerimiz için görevli personellerimiz, bayramın ilk üç günü mahallelerde araçlarla dolaşarak kurban etlerini teslim alacaklardır. Hemşehrilerimiz istedikleri takdirde yardımlarını mahallelerine gelen görevlilerimize teslim edebilecekleri gibi fırsat buldukları zaman da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait 0 (386) 213 50 58 numaralı telefonu arayarak yardımları kendi adreslerinden teslim edebileceklerdir."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler