SON DAKİKA

Limak Filarmoni Orkestrası’ndan “Zeki̇ Müren Şarkıları“

14 Ağustos 2018, Salı - 18:35
Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren'in unutulmaz şarkılarıyla çıktığı Türkiye turnesindeki ilk konserinde Bursalı müzikseverlerle buluştu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde şef Rengim Gökmen'in yönettiği "Zeki Müren Şarkıları" adlı konserde orkestraya eşlik eden tenor Murat Karahan, "Sanat Güneşi"nin sevilen ve unutulmayan eserlerini seslendirdi.

Konserde, "Senede Bir Gün", "Veda Busesi", "Duydum ki Unutmuşsun", "Elbet Bir Gün Buluşacağız" ve "Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar" adlı şarkılara zaman zaman katılımcılar da eşlik etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'ın da izlediği etkinliğin sonunda Rengim Gökmen ve Murat Karahan'a Limak yöneticileri tarafından birer çiçek hediye edildi.

Limak Filarmoni Orkestrası turne kapsamında 13 Ocak'a kadar sırasıyla İzmir, Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Eskişehir, Samsun ve Trabzon'da da sahne alacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler