SON DAKİKA

Linet, hayranlarıyla buluştu

18 Ekim 2017, Çarşamba - 23:00
İSTANBUL (AA) - Başarılı yorumcu Linet, "En büyük hayalimdi annemle düet yapmak. Annemle, 25 yıldan sonra ilk defa sahneye çıkacağız. Beş yaşından beri annemle sahneyi paylaştım. Türkiye’ye geldiğim vakit sahneyi bırakıp bana teslim etti. Annem, kendini feda etti diyebilirim." dedi.

Harbiye konserleri kapsamında Kerki Production ve Solfej Organizasyon iş birliğiyle düzenlenen konserde sevenleriyle buluşan sanatçı, konser öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, annesi Leyla Özgecan ile 25 sene sonra ilk kez düet yapacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Linet, hayranlarıyla buluşacağı için mutluluğunu dile getirerek, "Bu kalabalığın buraya gelmesi büyük bir heyecan, sevinç ve çok büyük bir mutluluk. Tepeden tırnağa hazırlandım, gördüğünüz gibi çok güzel bir hazırlık oldu. Çok güzel bir ekiple çalıştığım için zaten hazırlık kısmını düşünme gibi bir derdim olmadı. Sadece müzisyen arkadaşlarımla, orkestramla, şarkılarımla ve salon çekimimizle uğraştık." dedi.

Leyla Özgecan’ın kızı olan Linet, annesiyle konsere çıkacağını söyleyip farklı bir sürpriz yapacağı bilgisini vererek, şunları kaydetti:


"En büyük hayalimdi annemle düet yapmak. Annemle, 25 yıldan sonra ilk defa sahneye çıkacağız. Beş yaşından beri annemle sahneyi paylaştım. Türkiye’ye geldiğim vakit sahneyi bırakıp bana teslim etti. Annem, kendini feda etti diyebilirim. Çünkü herkes soruyor, ’Sesin hiç kimseye benzemiyor, kimseyle mukayese edilemiyor.’ diye ama bu akşam, o ses renginin nereden geldiğini göreceksiniz. İnanılmaz derecede heyecanlıyım çünkü ikinci bölümün açılışını annemle birlikte yapacağız. Kelimelerle ifade edilmeyecek bir anı olacak bizim için ve elbette annem için. Allah ona daha çok seneler versin."

Linet, "Doğu’nun Yıldızı ve Mısır’ın 4. Piramidi" olarak da tanınan şarkıcı Ümmü Gülsüm’ün "İnta Omri/Sen Benim Hayatımsın" isimli en sevilen şarkısını da hayranlarıyla buluşturacağını aktararak, "Çok güzel bir parça. Yunanca ve Arapça da olacak. Arapça parça 100 yıllık bir şarkı. Ümmü Gülsüm’ün en sevilen parçası, ’İnta Omri/Sen Benim Hayatımsın’. O şarkıya büyük bir koreografi düzenlettim. Biraz sonra konserde seslendireceğim." açıklamasında bulundu.

- 25 sene sonra annesiyle düet yaptı

Büyük bir orkestra eşliğinde birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek, hayranlarıyla buluşturan şarkıcı Linet, sahne performansıyla müzikseverlerin takdirini topladı.


"İncirler Olana Kadar Kalsaydın Bari" isimli şarkıyla konserine başlayan Linet, "Buda Geçer", "Sustum", "Aman Aman", "Seni Sordum", "Sil Baştan", "Adını Sen Koy", "Ah Yalan Dünyada" gibi Türk Sanat Müziği, arabesk ve türkülerden oluşan sevilen şarkıları yorumladı.

Konserinin ikinci bölümünde annesi Leyla Özgecan ile düet yaparak "Leyla Bir Özgecandır" isimli şarkıyı okuyan Linet, müzikseverlerin beğenisini topladı. Annesiyle sahne almanın hayali olduğunu dile getiren sanatçı, heyecanını dile getirdi.

Yaklaşık 22 yıllık sanat hayatının ilk açık hava konserinde konseri için özel olarak hazırlanan Linet, 40’ı aşkın şarkıdan oluşan repertuvarını İbranice, Farsça, Arapça, İngilizce, İspanyolca, Yunanca gibi birçok farklı dilde seslendirdi.

Klarnette Bülent Altınbaş, kemanda Tarkan Topyanak, vokalde Fırat Akcan ve Cem Bekar’ın eşlik ettiği sanatçı, yaklaşık dört saat canlı performans sergiledi.

Linet, seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.










Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler