SON DAKİKA

Maçın ardından

17 Ocak 2017, Salı - 00:10



Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler’in teknik direktörü Recep Bayık, bu karşılaşma öncesinde ligde 2-3 haftadır kötü bir gidişatta olduklarını kaydetti.

Seyrantepe Spor Tesisleri’nde oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bayık, ligde aldıkları kötü sonuçların etkisiyle bu maça çıktıklarına işaret ederek, Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en renkli takımlarından biri olduğunu vurguladı.


Bayık, Fenerbahçe’nin 3 kulvarda birden oynadığına dikkati çekerek, "Ancak bizim de kendimize göre amaçlarımız vardı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Arkadaşlarımız sahada çok iyi bir mücadele örneği verdi. Maçın başından sonuna kadar hem biz hem de Fenerbahçe pozisyonlar buldu." diye konuştu.


Buldukları pozisyonlardan bir türlü yararlanamadıklarını dile getiren Recep Bayık, maçın sonlarına doğru 10 kişi kalmalarına rağmen takımın gol arayışını sürdürdüğünü belirtti.


Bayık, golü bulamadıklarını ve maçın berabere bittiğini aktararak, "Fenerbahçe’yi kutluyorum, takımımdan da çok memnunum." ifadelerini kullandı.





- Fenerbahçe cephesi




Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ise "Muhtemelen takımımızdan bazı oyuncular bu maçın hazırlık karşılaşması olduğunu düşündüler. Bu nedenle 1-1 çok adil bir sonuç oldu." dedi.

Kazanmaları gereken bir karşılaşma oynadıklarının altını çizen Advocaat, "Karma bir takımla oynasak bile rakibimizi yenecek kalitede bir ekibimiz vardı. Rakibimiz çok mücadele ederek, çok iyi iş çıkardı. Bizim işimizi zorlaştırmak için çabaladılar." diye konuştu.

Advocaat, takımın ligdeki durumuna ilişkin soru üzerine, şampiyonluk yarışında kalabilmek için ilk yarının son iki haftasında 6 puan almak zorunda olduklarını belirtti.

Kupa maçında diğer oyunculara şans verdiğini aktaran Advocaat, şunları kaydetti:

"Onlardan beklentilerimi görmeyi hep umuyorum ama yapmıyorlar. Nasıl devam etmemiz konusunda düşünmeliyiz. Genç oyuncularımızın oynama şeklinden mutluydum."

Devre arasında takıma transfer isteyip istemeyeceği sorusunu Advocaat, "Ne yapmak istediğimizi biliyoruz. Ancak neyin mümkün neyin mümkün olmadığını da tespit etmemiz lazım." şeklinde yanıtladı.












Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler