SON DAKİKA

Maçın ardından

20 Ocak 2017, Cuma - 05:40
MANİSA (AA) - TFF 1. Lig’in 15. haftasında sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karafırtınalar, 60-65 dakikalık süre içinde çok iyi oynadıklarını belirterek, "İşi ilk yarıda bitirebilirdik. Özel bir takıma karşı özel bir konsantrasyonla oynadık." dedi.

Kendisinin Altınordu ve Balıkesirspor’u favori gördüğünü ifade eden Karafırtınalar, "İyi takımlardan bir tanesi özel bir kadroya sahip. Dediğim gibi kazanabilirdik, 65’den sonra 10 kişi kalınca işler değişti. Ona rağmen çok pozisyon vermedik. Mücadeleden son derece memnunum." diye konuştu.




- Balıkesirspor cephesi




Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Manisaspor’un oyuna daha iyi başladığını belirterek, "Kontrolü ellerine aldılar, 5. dakikada gol de buldular. Oyunu ondan sonra oynamaya başladık. Daha iyi pozisyonlar yakalamaya başladık, beraberliği de sağladık." ifadelerini kullandı.

Bir puana sevinmediklerini anlatan Cangök, "Buradan bir puan aldığımız için sevinemiyoruz, üzülüyoruz. Bir puanı hiçbir zaman kar olarak görmedik çünkü yukarıdaki takımlarla ilişkimizi kesmek istemiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor’un Hollandalı futbolcusu Genero Zeefuik’in alacaklarına karşılık takımın 2 kupasına el koyduğu şeklindeki iddialarla ilgili Cangök, "O benim dışımda gelişen, tamamen yönetimin değerlendireceği bir olay. Ben sadece oyuncuyla ilgileniyorum. Yönetim tahmin ediyorum, kendisini kadro dışı bıraktı." şeklinde konuştu.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler