SON DAKİKA

Maçın ardından

17 Mart 2018, C.tesi - 03:40



BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig’de sahasında Altınordu’yu 2-1 yenen Balıkesirspor Baltok’un teknik direktörü Can Cangök, galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cangök, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genç, arzulu ve iştahlı bir takıma karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Zor bir maçı kazandıklarını belirten Cangök, "Geçen haftaki travmadan sonra ayağa kalkmak kolay değil. Özellikle bu ligin en iyi, en diri takımına karşı ve devreye 1-0 mağlup girmişken zor. İkinci devre bu psikolojiyi kaldıran oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Cangök, geçen hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı deplasmanda 3-1 öne geçtikleri halde 4-3 yenildikleri maçı hatırlattı.

Bu müsabakayı kendi hatalarından dolayı kaybettiklerini dile getiren Cangök, şöyle konuştu:

"Çocukların bugüne kadar beyinlerini yıkamakla uğraştık. Beyin yıkamaktan kastım, bunun bir kaza olduğunu, bizim takımımızın her şeyin üstünden geldiğini söyledik. Başka bir takım olsaydı bu kadar zor olmazdı. Altınordu genç, diri, kendi yaş gruplarında milli takımda oynayan, 8-10 senedir beraber oynayan oyunculardan oluşmakta. Başlarındaki Hüseyin Hoca benim öğrencim. Agresif bir takım, arzulu, iştahlı bir takım. Bizim adımıza moral oldu. Üç haftalık periyotta beraberliği de mağlubiyeti de galibiyeti de tatmış olduk. Golün son dakikada gelmesi bizim adımıza sevindirici oldu."




- Altınordu cephesi




Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise iyi oynamalarına rağmen ikinci yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını vurguladı.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Rakibin temposunun belli bir süreden sonra düşeceğini biliyorduk. İstediklerimizi yapamadık, çok pas hatası yaptık. Topun bizde kalmasını sağlasaydık ikinci golü bulabilirdik. Bu fırsatlar oyunu hızlandırdığımızda geldi ama genç takım olmanın bazen dezavantajları olabiliyor. Basit top hataları yapınca, rakipte deneyimli oyuncular var ve iki gol buldular. Belki skor berabere iken bir gol atsaydık, buradan galip ayrılabilirdik. Beklemediğimiz bir skor aldık. İlk yarı oyun iyi bizim için iyi desek de istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık."

Eroğlu, milli maçlar nedeniyle verilecek arayı iyi değerlendirip galibiyet serisine başlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler