SON DAKİKA

Maçın ardından

23 Mart 2018, Cuma - 01:00
GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig’in 3. haftasında Manisaspor’a 4-1 yenilen Gaziantepspor’un teknik direktörü Bünyamin Süral, ’’Bu takımı ne kadar motive edersen et 3 hafta ancak gider.’’ dedi.

Süral, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kulüpte yönetimsel bazı sıkıntıların olduğunu ve bundan kötü etkilendiklerini ifade etti.

Şehrin ileri gelenlerinden takıma sahip çıkmasını isteyen Süral, yönetimde çift başlılığın olmasından yakındı.

Takımın her geçen gün daha da kötüye gittiğini vurgulayan Süral, şunları kaydetti:

"Hafta içinde çok büyük sorunlar yaşadık. Bu yaştaki çocuklara bu sorunları yaşatırsanız çok zor olur, bunu kaldıramazlar. Çünkü bunlar daha çocuk. Başta Alpay’ın gitme durumu oldu. Bu konuya çok üzüldük. Arkasından bir prim olayı vardı. Birisi prim sözü verdi, diğeri ’Kim verdiyse o versin.’ dedi. Personel eylem yaptı, bu futbolcuları daha çok etkiledi. Ciddi antrenman yapamadık. Yemeklerde sorun oldu. Şehirden hiçbir destek alamadık. Bu takımı ne kadar motive edersen et 3 hafta ancak gider. Üzgünüz, yenilmemize rağmen çocukları kutluyorum. Konu nereye gidiyor, kimse bir şey bilmiyor. Şu an Gaziantepspor’un içinde bulunduğu ortam çok acı."




- Manisaspor cephesi




Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maça iyi başladıklarını ve bunu 90 dakika sürdürdüklerini söyledi.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve üç puan almak için sahaya çıktıklarını belirten Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligde ilk 3 puanımızı aldık ve bunun için çok mutluyuz. Geçen hafta iyi mücadele eden bir takıma karşı oynadık, bunun için tedirgin geldik ve zaman zaman zorlanacağımızı düşündük. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Maçın başından son ana kadar iyi konsantre olduk. Ama son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler