SON DAKİKA

Maçın ardından

23 Mart 2018, Cuma - 06:00
İZMİR (AA) - Süper Lig’in 3. haftasında Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Tamer Tuna, ligin en tempolu maçlarından birini oynadıklarını söyledi.

Tuna, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, tempolu, hızlı ataklarla sonuca giden Trabzonspor’a karşı, baskı yemeden yön değiştirerek futbol oynamaya çalıştıklarını söyledi.

Trabzonsporlu stoperlerin sık sık ataklara katıldığını bildiklerini dile getiren Tuna, "Orada Tayfur’u kullandık, hızlı geçişlerle hücum üstünlüğünü elimizde tutmaya çalıştık. Şu ana kadar ligin en tempolu maçlarından biri oldu. İki takım iyi koştu. Bizim 3-2 iken yakaladığımız 1-2 kontratak pozisyonunu karşı karşıya gole çevirebilseydik daha rahat bir maç olabilirdi." diye konuştu.

Tuna, iyi bir takıma sahip olduklarını vurgulayarak, "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Şimdi verilen 2 haftalık arada çalışacağız. Stoper ve hücum oyuncusu transferi düşünüyoruz, süreç devam ediyor, transfer sezonu bitene kadar da değerlendirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Tuna, kaleci Beto’nun 2 gün önceki antrenmanda sakatlandığını, maç öncesi yüzde 100 hazır olmadığını hissettiğini ve bu yüzden kadrodan çıkarttıklarını ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler