SON DAKİKA

Maçın ardından

23 Mart 2018, Cuma - 03:40
İZMİR (AA) - Süper Lig’in 3. haftasında Göztepe’ye 3-2 yenilen Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal, "Oyuncularımızın bir an önce kendi işlerine konsantre olması gerekiyor." dedi.

Yanal, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada son 15 dakika dışında kalan bölümlerde üretkenlik ve pozisyon zenginliği adına bir şey yapamadıklarını belirterek, son dakikalarda aldıkları riskin de golü getirmediğini söyledi.



Bazı oyuncularının konsantrasyon eksikliği yaşadığını dile getiren Yanal, "Özellikle transferin konuşulduğu bir dönemde, fazlasıyla bu konuyu gündemimizin dışında tuttuk. Oyuncularımızın bir an önce kendi işlerine konsantre olması gerekiyor. Bazı oyuncuları, bu konuda fazlasıyla içeride tutamadığımızı düşünüyorum. Bugün bunu fazlasıyla hissettik. Ama şu bir gerçek, biz bu oyunun güzelleşmesi, seyir zevkinin artması adına katkılarımızı sunmak için her türlü desteği vereceğiz." diye konuştu.

Maçta hakem hataları yaşandığını savunan Yanal, "Hakemin maçın önüne geçecek bazı şeyleri var. Bu sene çok tartışılıyorlar. Sezon başında bu kadar çok tartışılmalarının nedeni, onların da kendi içlerindeki bazı sorunlardan kaynaklanıyor. Yoksa yetenekli ve yeterli hakemimiz var ama onlar da hazır değiller, bugün hazır olmadıklarını gördük." ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk 3 haftasında eksiklikleri tespit ettiklerini belirten Yanal, gereken önlemleri alıp daha iyi oynayan bir Trabzonspor’u herkese izlettireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler