SON DAKİKA

Maçın ardından

20 Mayıs 2018, Pazar - 20:15



İSTANBUL (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, önlerinde çok önemli üç maç olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlıların 2-0 üstünlüğü ile sona eren Atiker Konyaspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tolgay, "Zor olacağını biliyorduk ama iyi maç çıkardık. Şimdi derbiye hazırlanacağız. Birkaç yıldır orada galibiyetimiz yok. İnşallah bu sene onu kırarız. İyi gidiyoruz ama daha çok çalışmamız gerekiyor. Takım iyi gidiyor, herkes çok iyi çalışıyor. Aile ortamı var. Üç tane çok önemli maçımız var. Onları iyi geçersek bu sene başarılı olacağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın Leipzig ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçını düşünmek için erken olduğuna dikkati çeken Tolgay, "Leipzig’i çok iyi tanıyorum. Çok güçlü, koşan ve sistemli bir takım ama şu anda o maçın düşünmek yanlış. Çok önemli bir derbi maçı var." ifadelerini kullandı.

Milli takım formasını giymek için FIFA’dan çıkacak kararı beklediklerini aktaran Beşiktaşlı oyuncu, şunları kaydetti:

"Milli formayı giymek benim için hayal. Avukatımla her hafta konuşuyorum. Sabretmem gerekiyor. İnşallah bir gün o formayı giyerim. Lucescu ile henüz konuşmadım ama milli takımdan birkaç kişi beni aradı. Avukatım ’yüzde 90 olur’ diyor. FIFA bizi reddederse CAS’a gideceğiz ve büyük ihtimalle CAS’ta kazanacağız."




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler