SON DAKİKA

Maçın ardından

22 Mayıs 2018, Salı - 14:40



DENİZLİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Düzcespor’u 1-0 yenerek eleyen Denizlispor’un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Genç ya da tecrübeli fark etmez, Denizlispor formasını terleten futbolcularla yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Şimşek, galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Mücadelede gençlere şans verdiklerini aktaran Şimşek, "Onların neler yapabildiğini gördük. Genç ya da tecrübeli fark etmez, Denizlispor formasını terleten futbolcularla yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

TFF 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor maçını kazanmak istediklerini belirten Şimşek, "Ümraniye maçının hazırlıklarına yarın itibariyle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim olmazsa olmaz maçlarımızdan bir tanesi. Kappel ve Cenk sakatlıkları dolayısıyla oynayamayacak. Bu maçta, mücadele eden futbolcularla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.




- Düzcespor cephesi




Düzcespor Teknik Direktörü Taner Öcal ise Denizlispor’u galibiyetinden ötürü tebrik etti.

Öcal, "Takım olarak iyi oynadık. Yeni ve hedefleri olan bir takımız. Burada Denizlispor gibi köklü bir takıma karşı mücadele etmek bizim için gurur. Bu maçın bu saatte oynanması bence hata. 38 derecede futbol oynamak iki takım için de zor. Böyle maçlar daha uygun saatlerde oynatılmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler