SON DAKİKA

Maçın ardından

23 Mayıs 2018, Çarşamba - 01:10



Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Tarsus İdmanyurdu’nu 4-0 yenerek bir üst tura yükselmeleriyle ilgili, ’’Genel olarak takımdan ve performanstan memnunum diyebilirim." dedi.

Le Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ve 5. dakikada skoru 2-0’a taşıdıklarını aktardı.

Oyunun belli dönemlerinde üretkenliklerinin düştüğünü belirten Fransız çalıştırıcı, genel olarak takımın performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise Bursaspor oynamalarının oyuncuları için iyi bir deneyim olduğunu söyledi.

Hafta sonu TFF 3. Lig’de önemli bir maça çıkacaklarını ve bundan dolayı Bursa’ya genç bir kadro ile geldiklerini anlatan Kızıltan, şunları kaydetti:

’’Bu akşam sahada mücadelemizin en iyisini ortaya koymaya çalıştık. Takımımız için iyi bir deneyim oldu. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bu arada Bursapor Teknik Direktörü Paul Le Guen’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Ciddiye almış maçı. Mesleki anlamda önemliydi benim için. Kupa hikayemiz sona erdi, yeniden lige başlıyoruz.’’

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler