SON DAKİKA

Maçın ardından

26 Mayıs 2018, C.tesi - 09:20



MANİSA (AA) - TFF 1. Lig’de İstanbulspor’a 2-1 mağlup olan Grandmedical Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Maçlar oynanıp gidiyor ama yarası büyük oluyor. Sadece maçı kaybetmiyoruz, oyuncuları da kaybediyoruz." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başında hakemin anlamsız ve çabuk kartlarla kendilerini oyundan düşürdüğünü savundu.

Gördükleri kırmızı kartla 10 kişi kaldıklarını hatırlatan Karafırtınalar, şunları söyledi:

"İkinci yarı gösterdiğimiz mücadele, özel bir mücadeleydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maç bize de gelebilirdi. 1-0 iken hakem penaltımızı verse... Rakibin de penaltısı penaltıydı ama bizimki de penaltıydı. Keşke standardı yakalayabilselerdi. Hem kartta hem de penaltılarda. Maçlar oynanıp gidiyor ama yarası büyük oluyor. Sadece maçı kaybetmiyoruz, oyuncuları da kaybediyoruz. Bizim için iyi bir durum değil."




- İstanbulspor cephesi




İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı da oyuncularını tebrik ederek, "Manisaspor eksik kalmasına rağmen iyi mücadele etti." diye konuştu.

Rakiplerinin 10 kişi kalmasının kendileri için dezavantaj olduğunu kaydeden Avcı, "Zaten ilk 30 dakikaya kadar iyi oynayan taraf bizdik. Kırmızı kartın ardından golleri bulduk. İki penaltı kaçırdık, bazen böyle şanssızlıklar olabiliyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisaspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler