SON DAKİKA

Maçın ardından

18 Ağustos 2018, C.tesi - 22:30
Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, sahada 10 kişi kalan takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rumen teknik direktör Sumudica, "Bugün oyuncularımı tebrik ediyorum, bir kişi eksik oynadık ama hepsi iki kişilik oynadı. Sahada basmadık yer bırakmadılar. Maçtan galibiyetle de ayrılabilirdik, 1 puanı aldığımız için mutluyum. Futbolcular benim hakkımda her şeyi öğrendiler, söylediğim her şeyi sahada uyguluyorlar." diye konuştu.

Sumudica'nın maçla ilgili değerlendirmesi şöyle:

"Beşiktaş'ın hatırladığım kadarıyla net bir pozisyonu yoktu. 8 oyuncusunu İstanbul'da bırakıp Şampiyonlar Ligi maçına gittiler. 8 oyuncusunu dinlendirmesinin sebebi de herhalde bize karşı oynayacakları maçtı. Her hangi bir bahane bulup yorgun olduklarını söyleyemezler. Oyuncularım, Türkiye'nin en iyi takımına karşı 10 kişi oynadılar, mücadeleyi bir dakika bile bırakmadılar. Her geçen gün takımımızı değiştirmeye, büyütmeye devam ediyoruz."




- Beşiktaş cephesi




Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Kayseri'ye kazanmak için geldiklerini ancak hedefe ulaşamadıklarını belirtti.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Güneş, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Goller de bulabilirdik, iki net pozisyonumuz vardı. Beklenmeyen şekilde gelen bir gol oldu. Daha sonra penaltıyla 1-1'i yakaladık. İkinci yarı rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla etkili atağımız olması gerekirken tam tersi yavaş oynadık. Ortalarımız iyi değildi. Fazla etkili pozisyon bulamadık. Rakibin beraberlik anlayışına biz de teslim olduk. Oysa ikinci yarıda kolay 3 puan alabilirdik, bunu başaramadık. Üzgünüz, kayıp iki puan olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

Hücumda etkisiz kaldıklarını, adaptasyon sorunu yaşadıklarını vurgulayan Güneş, "Daha fazla pozisyon bulmamız lazım. Futbol böyle bir şey. İyi orta yapan takımken, bu maçta atılan ortalarda iyi değildik. Hakemle ilgili konuşacak bir şey yok. Bizim için çok kayıp puanlar var. Bunları hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Gençlerbirliği'ne de böyle kaybettik. İki maçımız daha var. Çok rahat kazanacağımız maçtı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler