SON DAKİKA

Mahalle sakinleri kaza sonrası yolu ulaşıma kapattı

18 Haziran 2018, Pazartesi - 22:05
ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, hafif ticari aracın çarptığı kadının yaralanmasının ardından mahalle sakinleri, kazaya tepki olarak Ereğli-Zonguldak karayolunu trafiğe kapattı.

Alınan bilgiye göre, Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak mevkisinde Ö.F.A. (29) idaresindeki 67 LY 671 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan İncinaz Moğol'a (55) çarptı.

Kazada yaralanan Moğol, çevredekilerin haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı kadının oğlu İlhan Moğol (34) sinir krizi geçirerek bayıldı.

İlhan Moğol, yakınlarına ait araçla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan sonra mahalle sakinleri, bölgede yaşanan kazalara tepki göstererek, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Mahalle sakinlerinden Ufuk Kapan, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzergahta kazaların sıklıkla yaşandığını belirterek, kazaların önlenmesi için gerekenin yapılmasını istedi.

Bir süre sonra olay yerine gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da yolda gerekli tedbirlerin alınması için çalışma başlatacaklarını anlatarak, "Buradan size söz veriyorum, yarın sabahtan itibaren çalışmalara başlıyoruz. Ne gerekiyorsa yapılacak." diye konuştu.

Uysal'ın konuşmasının ardından mahalle sakinleri, yolu trafiğe açarak dağıldı. Bir süre aksayan ulaşım, yolun açılmasının ardından normale döndü.

Belediye Başkanı Uysal, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne giderek yaralanan kadın ile oğlunun sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

İncinaz Moğol'un, buradaki tedavisinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler