SON DAKİKA

Malatya merkezli suç örgütüne yönelik operasyon

02 Mayıs 2016, Pazartesi - 20:33
MALATYA (AA) - Malatya merkezli Mersin ve Bursa’da çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 16 kişiden 3’ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Malatya, Mersin ve Bursa’da 15 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonlarda Malatya’dan 14, Mersin ve Bursa’dan 1’er kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6’sı işlemlerinin ardından emniyetten serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 7 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Operasyonda 18 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör, 339 mermi, 4 pompalı tüfek, 59 av tüfeği kartuşu ve 1 demir kelepçe, 127 kovan, 3 bıçak ele geçirildi.

Açıklamada, soruşturma kapsamında suç örgütünün Malatya’da 25 eyleminin tespit ve teyit edildiği, soruşturma devam ettiği süre içerisinde olaylara karışan 5 şüphelinin daha önce tutuklandığı, yürütülen planlı operasyon neticesinde bugüne kadar yapılan çalışmalarda tutuklu sayısının 8’e çıktığı kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler